torstai 17. lokakuuta 2013

Nykytilanne

Aikaa viimeisestä kirjoituksesta on kulunut kauan. Syyt siihen on olleet moninaiset. Pienin niistä ei suinkaan ole ollut pallottelu blogin kohtalon kanssa.

Tällä hetkellä takana on 7 sytostaattikertaa. Kuun lopussa on edessä uudet tutkimukset joiden perusteella hoidot joko lopetetaan tai vaihdetaan koko hoitosuunnitelma. Jännitys kasvaa kovaa vauhtia päivien vähetessä.

Loppukesästä kuulimme järisyttävän ja osin elämältä pohjaa pudottavan tiedon. Patologin tutkimuksissa selvisi syövän levinneen silmän sisällä oletettua pidemmälle ja hoitoja kovennettiin. Annosta suurennetaan, kertoja lisättiin ja mukaan otettiin vielä yksi lääke lisää. Leviämisriski on jälleen suurempi. Se on jo kahteen kertaan suurentunut alkuperäisestä. Välillä on hetkiä jolloin on lähes mahdotonta saada mietteet irti siitä mitä jos ajatuksesta. Kun on jo saatu yksi käänteinen lottovoitto niin mitä jos saadaankin vielä toinenkin? Vaikuttaa lisäksi sille, että meillä kasvaa siitepölyallerginen vauva. Lääkärin sanoin " olis äärimmäisen harvinaista että olisi jo nyt siitepölyallerginen mutta niin on tuokin joten..." Kummankaan ei tarvinnut täydentää lasten syöpäosaston lääkärin lausetta loppuun. Molemmat tiesimme miten lause jatkuisi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti